Чому варто купити шуруповерт Dnipro-M: 5 основних переваг
Категорія
Новини компаній
Дата публікації

Чому варто купити шуруповерт Dnipro-M: 5 основних переваг

Чому варто купити шуруповерт Dnipro-M: 5 основних переваг
Джерело:  online.ua

У кожної людини, яка займається облаштуванням свого житла, знайдеться шуруповерт. Це дуже зручний інструмент, за допомогою якого можна закрутити шуруп, саморіз або гвинт. Якщо вставити в дриль-шуруповерт свердло, можна навіть просвердлити отвір. Сьогодні існує безліч варіацій цього інструменту, і кожен з них має свої особливості. Фахівці українського бренду електротехнічного інструменту Dnipro-M розповіли про основні переваги своїх шуруповертів та плюсах їх покупки.

1. Моделі на будь-який смак

Кожен шуруповерт Dnipro-M відрізняється за своїми параметрами і функціональним особливостям. Кожен покупець може підібрати для себе модель під конкретний запит. Наприклад, мережевий шуруповерт TD-60 включає мінімальну комплектацію. Він доступний в каталозі бренду за найвигіднішою ціною і підійде для виконання базових завдань. А ось акумуляторна модель CD-121 має більш високу потужність, і стане хорошим помічником в будівництві.

2. Надійний інструмент

Кожна деталь шуруповертів Dnipro-M виконана на високому рівні. Обмотка двигуна покрита захисним лаком, який захищає її від перегріву. Підшипники мають гумову прокладку, що забезпечує захист від пилу. Матеріал для втулки опорного підшипника — каучук.

3. Широкий функціонал

Моделі з літерою Q в маркуванні мають патрон, який швидко знімається та дозволяє використовувати шестигранний роз'єм для біт. У шуруповертах реалізована lock-система патрону, яка захищає його від розкручування під час роботи. Крім того, всі шуруповерти Dnipro-M мають функцію підсвічування, що дозволяє працювати при поганому освітленні. Все це робить інструмент зручним у використанні.

4. Лінійка інструменту на фірмових акумуляторах бренду

Окрема сторінка каталогу інтернет-магазину dnipro-m.ua присвячена шуруповертам, що використовують фірмову лінійку акумуляторів на платформі 20В. Ці акумулятори універсальні, так як підходять не тільки для шуруповертів, але і для болгарок, повітродувок і перфораторів Dnipro-M. Почати збирати свій комплект можна саме з шуруповерту - придбавши модель CD-200X, покупець отримує кейс, зарядку і два акумулятори (2 А/ч).

5. Гарантія та вигідні умови доставки

Dnipro-M надає 3 роки гарантії на весь електроінструмент та 1 рік гарантії на акумулятори (платформа 20В). В Україні працює більше 20-ти сервісних центрів бренду. При оформленні замовлення мінімум на 750 грн покупець клієнт отримує безкоштовну доставку в будь-яке відділення компанії "Нова Пошта".

Отримати додаткову інформацію про інструмент Dnipro-M, прочитати умови оплати і доставки, і замовити товар можна на офіційному сайті бренду dnipro-m.ua.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?