Будемо уникати: у Раді виступили з жорсткою заявою про окупантів
Категорія
Політика
Дата публікації

Будемо уникати: у Раді виступили з жорсткою заявою про окупантів

Будемо уникати: у Раді виступили з жорсткою заявою про окупантів
Джерело:  24 канал

Офіційний Київ не згоден вести переговори з ватажками терористів в ОРДЛО. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

З відповідною заявою виступила народна депутатка Мар'яна Безугла, заступниця голови комітету з питань нацбезпеки. За словами представниці "Слуги народу", українська влада не вестиме переговорів попри вимоги Кремля.

"Ми будемо уникати будь-яких спроб нав'язати комунікацію не з Росією, а з її маріонетками", - зазначила вона.

Таким чином нардепка відповіла на заяви російських дипломатів у Тристоронній контактній групі. Останні стверджували, Київ повинен закріпити особливий статус ОРДЛО у Конституції та продовжити контакти прямо з окупантами після цього.

Нагадаємо, російська влада неодноразово розігрувала тезу про "громадянську війну" в Україні та заявила, що Київ повинен вести переговори з бойовиками. Паралельно з цим Кремль не визнає РФ як сторону конфлікту.

Як повідомляв ONLINE.UA, російські представники у мінській ТКГ наголосили на необхідності пролонгувати чинність закону про особливий статус ОРДЛО. Також переговори український уряд повинен розпочати з так званими "ЛДНР" задля забезпечення організації виборів за "формулою Штайнмаєра".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?