У мережі показали "цуценя-єдинорога" - неймовірні світлини та відео
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

У мережі показали "цуценя-єдинорога" - неймовірні світлини та відео

У мережі показали "цуценя-єдинорога" - неймовірні світлини та відео
Джерело:  online.ua

У США на вулиці було знайдено "цуценя-єдиноріг". Світлини із собакою показали на сторінці Mac the pitbull у Facebook - вони за лічені години підкорили мережу, передає ONLINE.UA.

Маленьке цуценя знайшли в американському штаті Міссурі. Волонтери підібрали собаку на вулиці і виявили, що у нього між очима росте хвіст. Що цікаво, через незвичайну мутацію цуценя назвали Нарвал, на честь чарівного єдинорога. За словами волонтерів, хвіст на голові не заважає собаці і ніяк не впливає на його здоров'я або поведінку.

Ветеринари дійшли висновку, що аномалія може бути тільки для того, "щоб перетворити Нарвала на найкрутіше цуценя в світі". Щеня стало справжньою зіркою Мережі, і багато користувачів зазначили, що готові забрати його додому. Наразі тваринка залишається у притулку, щоб була можливість поспостерігати за його здоров'ям.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  рудий кіт по кличці Лісіо став справжньою зіркою мережі. Він прославився під час інтерв’ю свого господаря,  польського історика і політолога Єжи Таргальского. Курйозне відео з котом стало вірусним в мережі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?