НАБУ повідомило неочікувані новини про втікача Онищенка
Категорія
Політика
Дата публікації

НАБУ повідомило неочікувані новини про втікача Онищенка

НАБУ повідомило неочікувані новини про втікача Онищенка
Джерело:  24 канал

Екснародний депутат Олександр Онищенко незабаром повернеться в Україну, але завдяки примусовій екстрадиції з Іспанії. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

За словами голови НАБУ Артема Ситника, іспанський суд не задовольнив твердження втікача-корупціонера.

"Онищенко повертається, ну майже повернувся в Україну. Чому? Тому що він програв усі суди на території Іспанії – і в частині екстрадиції, і в частині визнання його політичним біженцем", - пояснив він.

Орієнтовна дата повернення - грудень цього року. Наразі існує рішення щодо екстрадиції.

Ситник допустив, що Онищенко може спробувати втекти у Німеччину з Іспанії. У ФРН він має підприємства. Майбутні події залежать від рішень іспанських правоохоронних органів.

Як повідомляв ONLINE.UA, ще навесні Олександр Онищенко стверджував, що незабаром повернеться на батьківщину після перемоги у суді. В Україні його підозрюють у розкраданні на свою користь природного газу, що спричинило державі втрати понад мільярд гривень. Злочинна схема, учасниками якої стали кілька осіб, реалізовувалась з 2013 до 2016 років.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?