САП завдала нового удару по Онищенку - подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

САП завдала нового удару по Онищенку - подробиці

САП завдала нового удару по Онищенку - подробиці
Джерело:  online.ua

Правоохоронні органи заарештували близько 500 тисяч євро, які належать колишньому народному депутату Олександру Онищенку. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку Спеціальної антикорупційної прокуратури у Facebook.

За офіційними даними, Антикорупційний суд провів засідання з "газової справи" у середу, 13 листопада. Фігурантами провадження виступають ексдепутат та фінансовий директор посадовця.

Прокурор під час засідання проінформував про два клопотання. Вони пов'язані з арештом коштів в Естонії та РФ.

"Як було встановлено слідством, 20 вересня 2019 року колишній депутат провів фінансову операцію з переказу зі свого російського рахунку на рахунок в естонському банку 500 тисяч Євро. Суд, зваживши на доводи прокурора, задовольнив вказані клопотання", - додали у пресслужбі САП.

У повідомленні не згадується імені особи. Українські медіа уточнили, що йдеться про Олександра Онищенка. Його підозрюють у розкраданні природного газу на суму близько 1,6 мільярда гривень.

Як повідомляв ONLINE.UA, очільник НАБУ Артем Ситник нещодавно заявив, що на Онищенка іспанська влада вже у згодила рішення щодо екстрадиції. Колишній нардеп-корупціонер може повернутися на батьківщину вже у майбутньому грудні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?