Вихідні на Новий рік 2020: як будуть відпочивати українці на свята
Категорія
Україна
Дата публікації

Вихідні на Новий рік 2020: як будуть відпочивати українці на свята

Вихідні на Новий рік 2020: як будуть відпочивати українці на свята
Джерело:  online.ua

На новорічні свята 2019-2020 у українців будуть тривалі канікули. Правда, кілька днів цих святкових канікул доведеться відпрацювати по суботах - таке рекомендаційне розпорядження дав Кабмін. Як будуть відпочивати українці на Новий рік і Різдво 2020 року - читайте в матеріалі ONLINE.UA.

На Новий рік 2020 українці відпочиватимуть чотири дні - з 29 грудня по 1 січня включно. Правда, 30 і 31 грудня, які випадають на понеділок і вівторок, доведеться відпрацювати в попередні суботи - 21 і 28 грудня. Таким чином вийде вдгуляти чотириденні святкові канікули на Новий рік без втрати кількості робочих днів.

Аналогічною є ситуація і з вихідними на Різдво 2020. На різдвяні свята в українців також буде чотири дні вихідних - з 4 по 7 січня включно. Робочий понеділок, 6 січня, рекомендується перенести на суботу, 11 січня. Всі робочі суботи, в які потрібно буде відпрацювати дні з новорічних і різдвяних канікул, вважаються передсвятковими, а тому укороченими на 1 годину.

До слова, перед Новим роком 2020 у грудні в українців буде ще один додатковий вихідний. Відпочивати будемо в середу, 25 грудня, в день католицького Різдва.

Нагадаємо, Новий рік 2020 настане під заступництвом Білого Щура за східним календарем. За прогнозом астрологів, цей рік, враховуючи і характер господаря року, буде складним, але вдалим в фінансновом плані. При цьому 2020 рік - ще й високосний. Біоенергетики нагадують, що не варто будувати грандіозних планів на цей період, так як вони можуть зірватися в найнесподіваніший момент.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 29 листопада в Україні пройде головний розпродаж року Чорна п'ятниця. Середні знижки на товари в 2019 році в "Чорну п'ятницю", за твердженням власників великих мереж, в Україні досягнуть 66%.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?