Ну, для чого вона: із партії Зеленського виключають ще одну депутатку
Категорія
Політика
Дата публікації

Ну, для чого вона: із партії Зеленського виключають ще одну депутатку

Ну, для чого вона: із партії Зеленського виключають ще одну депутатку
Джерело:  rbc.ua

Очільник фракції Cлуга народу Давид Арахамія заявив, що нардепа Ганну Скороход виключать з політсили. Окрім того, він підкреслив, що особисто буде пропонувати виключити Скороход з фракції, передає ONLINE.UA з посиланням на "РБК".

"Тому що немає жодного сенсу перебувати у фракції і не підтримувати жодного рішення фракції. Подивіться голосування. Навіщо вона? Людина не виконує жодного рішення фракції", - заявив він.

Варто зазначити, що раніше Арахамія заявив, що Скороход пропонувала хабар народним депутатам.

"Те, що пані Скороход неодноразово зверталася до народних депутатів і пропонувала їм грошову матеріальну допомогу - це факт", - зазначив Арахамія.

Як відомо, 14 листопада з трибуни Скороход повідомила про затримання її чоловіка Олексія Алякіна і пов'язала це зі своєю позицією проти скасування мораторію і запуску ринку землі, який вчора був проголосований у парламенті.

Нагадаємо, Олексій Алякін є колишнім власником російського банку "Пушкіно", оголошений російською владою в розшук за підозрою в шахрайстві, перебував в Україні під екстрадиційним арештом, проте був переведений під домашній арешт.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Арахамія стверджував, що має підозру  щодо корумпованості окремих колег.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?