Нідерланди оприлюднили нові докази щодо MH17: шокуючий аудіозапис
Категорія
Україна
Дата публікації

Нідерланди оприлюднили нові докази щодо MH17: шокуючий аудіозапис

Нідерланди оприлюднили нові докази щодо MH17: шокуючий аудіозапис
Джерело:  online.ua

Об'єднана слідча група Нідерландів оприлюднила нові докази російської причетності до війни в Україні. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на опублікований аудіозапис.

Група веде розслідування стосовно трагедії малайзійського "Боїнгу" на Донбасі. Ролик демонструє розмову у липні-2014 між "комендантом Макіївки" та невідомим іноземним бойовиком так званої "ДНР".

Останній розповідає колаборанту, що на Донеччину прибувають люди з "півночі", які мають "повноваження" від міністра оборони РФ Сергія Шойгу. Ці особи стануть заміною для "польових командирів".

"Польових командирів зараз всіх пустять під ніж, бо вони вже зарвались, грабують, ґвалтують, вбивають, грають в політику", - каже невідомий бойовик.

"Комендант" на фразу "знаєш краще за мене" відповідає ствердно.

Також іноземець розповідає місцевому "колезі", що той має виконувати накази лише двох осіб - Ігоря Гіркіна (Стрєлкова) та Олександра Бородая, який став "прем'єр-міністром" угрупування. Обидва вони - громадяни РФ. Виїхали з Донбасу ще 2014 року.

Під час розмови лунають фрази про перехід під єдине командування заради великої війни у майбутньому. Таким чином, цей запис свідчить про повний російський контроль над вторгненням в Україну та, відповідно, над усіма злочинами.

Увага! На відео присутня ненормативна лексика!

Як повідомляв ONLINE.UA, протягом доби у вівторок, 12 листопада, бойовики на Донбасі 15 разів відкрили вогонь у напрямку українських позицій. Внаслідок обстрілів постраждали двоє військовослужбовців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?