Помічник Зеленського зустрічався у Києві з людиною Трампа - фотодоказ
Категорія
Політика
Дата публікації

Помічник Зеленського зустрічався у Києві з людиною Трампа - фотодоказ

Помічник Зеленського зустрічався у Києві з людиною Трампа - фотодоказ
Джерело:  online.ua

Помічник глави держави Володимира Зеленського Андрій Єрмак зустрічався у Києві з американським лобістом Брайаном Ланза, який допомагав зняти американські санкції з російського олігарха Олега Дерипаски.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

Видання зазначає, що зустріч офіційного помічника Зеленського та американського лобіста відбулась ввечері 13 листопада у київському ресторані "Гудман" на вулиці Жилянській. Спершу Ланза проводив час у компанії помічниці Єрмака, а близько 22-ї години до них долучився і сам помічник Зеленського.

На світлині за столиком в центрі сидить Брайан Ланза, а Андрій Єрмак обернений спиною. Наразі не відомо, про що Єрмак розмовляв з людиною американського президента.

Варто зазначити, що Брайян Ланза був одним із лобістів, які добились зняття санкцій з компаній наближеного до Кремля російського олігарха Олега Дерипаски. Також Ланза був радником Дональда Трампа під час його президентської виборчої компанії. Що цікаво, лобіст досі перебуває в постійному контакті з чиновниками Білого дому.


Фото - pravda.com.ua

Як повідомляв ONLINE.UA,  нещодавно Дональд Трамп підписав документ  про часткове відновлення безмитної торгівлі з Україною. Згідно з інформацією Білого дому, рішення пов’язане із забезпеченням з боку Києва захисту прав на інтелектуальну власність. Наразі невідомо про які товари йдеться.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?