Зворушливий кадр: Меган Маркл і принц Гаррі показали нове фото сина
Категорія
Світ
Дата публікації

Зворушливий кадр: Меган Маркл і принц Гаррі показали нове фото сина

Зворушливий кадр: Меган Маркл і принц Гаррі показали нове фото сина
Джерело:  online.ua

14 листопада, старший син британської королеви Єлизавети II і спадкоємець британського престолу принц Чарльз святкує свій 71-й день народження. У його честь герцоги Сассекські вирішили зворушливо привітати батька і дідуся - Меган Маркл і принц Гаррі опублікували в мережі рідкісне фото свого 6-місячного сина Арчі, на якому малюк зображений з принцом Чарлі і батьком, повідомляє ONLINE.UA.

Молоді батьки з королівської сім'ї рідко радують шанувальників знімками спадкоємця. Але сьогодні вирішили порушити свої принципи і показали світові нове фото малюка Арчі, яке було зроблено в момент хрещення немовляти. У кадрі хлопчика тримає на руках щасливий батько, а принц Чарльз не зводить очей з крихітного онука.

"З днем народження, Його Королівська Високість Принц Уельський - сер, тато, дідусь!", - підписали Меган Маркл і принц Гаррі рідкісне фото сина.

Кейт Міддлтон і принц Вільям також не залишили принца Чарльза без привітань. Вони опублікували цілу серію фото з принцом Чарльзом, на одному з яких Кейт тримає на руках свого молодшого сина. Шанувальники прийшли в захват від милих і зворушливих фото королівської сім'ї. Вони також приєдналися до привітань на адресу 71-річного принца Чарльза.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що герцог і герцогиня Сассекські вирішили порушити королівські традиції і святкувати майбутнє Різдво не в Сандрінгемі, а далеко від королівської сім'ї. Букінгемський палац уже випустив офіційну заяву, в якій повідомляється, що різдвяні свята Гаррі, Меган і їх син Арчі проведуть з мамою Маркл, Дорією.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Меган Маркл в ролі віце-президентки благодійної організації The Queens Commonwealth Trust відвідала відкриття щорічного саміту One Young World в Лондоні - красуня потрапила в конфузно історію, ще раз порушивши королівський протокол.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?