Тактика звинувачення: у Кремлі гучно відреагували на нові докази щодо MH17
Категорія
Світ
Дата публікації

Тактика звинувачення: у Кремлі гучно відреагували на нові докази щодо MH17

Тактика звинувачення: у Кремлі гучно відреагували на нові докази щодо MH17
Джерело:  online.ua

Російське МЗС стверджує, що докази щодо причетності Кремля до подій на Донбасі, які оприлюднило нідерландське слідство - фальсифіковані. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російське "ТАСС".

За словами одіозної речниці Марії Захарової, Спільна слідча група (JIT) займається підведенням матеріалів під готове рішення. Опубліковані дані частково - підробні, а частково - непідтверджені.

"Вердикт, вирок було уже винесено одразу, а все інше - підгонка матеріалів, які б з точки зору тієї групи свідчили на користь обраної тактики звинувачення", - вважає Захарова.

Речниця зазначила, що російська сторона нібито завжди була відкритою для обговорення справи MH17.

Нагадаємо, у четвер, 14 листопада, у Нідерландах оприлюднили нові докази причетності російської влади до війни на Донбасі. Це пов'язано також із трагедією "Боїнгу" рейсу MH17.

Як повідомляв ONLINE.UA, Спільна слідча група оприлюднила, зокрема, аудіозаписи, які свідчать про регулярні контакти РФ з безпосередніми учасниками подій на Донбасі. Йдеться про розмову помічника президента РФ Владислава Суркова з росіянином Олександром Бородаєм, який створив "уряд" так званої "ДНР".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?