Обійдусь і без України: Трамп виступив з гучною заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Обійдусь і без України: Трамп виступив з гучною заявою

Обійдусь і без України: Трамп виступив з гучною заявою
Джерело:  online.ua

Американський лідер Дональд Трамп заявив, що не потребує допомоги України для перемоги на президентських виборах у 2020 році, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на трансляцію каналу "Fox News".

"Чи потрібна нам допомога (України, – ред.), щоб перемогти сонного Джо Байдена? Я так не думаю!", - заявив очільник Білого дому.

Окрім того, президент США також зачитав публіці озвучену напередодні заяву міністра закордонних справ України Вадима Пристайка про те, що посол США в ЄС Сондленд не пов'язував затримку військової допомоги Україні та проведення розслідування справи щодо компанії Burisma Holdings, де працював син Джо Байдена.

Американський лідер додав, що зачитав слова Пристайка, оскільки ЗМІ "не люблять висвітлювати такі історії", посилаючись на фейкові новини, боротися з якими "ще складніше, ніж з демократами".

На думку Трампа, історія про імпічмент тільки додала рейтингу Республіканської партії. Мовляв, тепер республіканці просять його зберегти процедуру імпічменту, ініційовану демократами.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Дональд Трамп записав ще одне звернення до американців на тлі публічних слухань у Конгресі США щодо розслідування в рамках імпічменту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?