Рябошапка розповів про справи, у яких фігурує Порошенко
Категорія
Політика
Дата публікації

Рябошапка розповів про справи, у яких фігурує Порошенко

Рябошапка розповів про справи, у яких фігурує Порошенко
Джерело:  currenttime.tv

Генеральний прокурор України Руслан Рябошапка розповів, що структура веде розслідування по кількох справах, у яких фігурує політик Петро Порошенко. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Настоящее время".

За його словами, вони пов'язані зі зловживаннями владою чи службовим становищем. Більша їхня частина розпочата завдяки інформації ексголови Адміністрації президента Андрія Портнова.

"Якщо ДБР бачить можливі ознаки злочину, вони не можуть не відкрити провадження і не розслідувати його. Деякі розслідування вже завершені, готові проєкти підозр. Але поки на цій стадії вони зупинені. Інші тривають. У нас в прокуратурі є власні розслідування, пов'язані з колишнім президентом України. І вони відкриті не за зверненням Портнова. За нашими власними матеріалами", - пояснив Рябошапка.

Він нагадав про статус свідка Порошенка у справі щодо битви під Іловайськом. Втім, вже існують провадження з іншим статусом колишнього президента.

Генпрокурор додав, дещо некоректно говорити про зловживання Порошенка з метою особистого збагачення.

Як повідомляв ONLINE.UA, під час інтерв'ю Руслан Рябошапка заявив, що не відчуває жодного тиску у процесі стосовно газової компанії Burisma. Він заперечує вплив президента Володимира Зеленського чи інших осіб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?