Корупція дика: Гончарук анонсував масштабні зміни
Категорія
Україна
Дата публікації

Корупція дика: Гончарук анонсував масштабні зміни

Корупція дика: Гончарук анонсував масштабні зміни
Джерело:  online.ua

Очільник Кабміну Олексій Гончарук в ефірі одного з українських телеканалів заявив, що уряд найближчим часом ухвалить рішення про зміну керівництва "Укрзалізниці", оскільки менеджмент зловживає своїм положенням, повідомляє ONLINE.UA.

"Ми будемо ухвалювати з цього приводу кадрові рішення найближчим часом, тому що продовжувати працювати так, як вони зараз працюють, неможливо. Головна претензія до них – корупція в "Укрзалізниці", на жаль, триває. Вона там абсолютно дика, крадуть майже на всьому. Кінця і краю цьому не видно. Якщо менеджмент, керівництво опікується своїми кишенями, а не тим, як ідуть справи в "Укрзалізниці", то нормальної роботи і не буде", - заявив глава уряду.

Окрім того, Гончарук не забув нагадати, що 14 листопада під Офісом президента протестували залізничники.

У першу чергу вони скаржились на корупцію і можливі скорочення. Люди тримали плакати з перекресленими окремими очільниками (зокрема, перекреслили директора УЗ Євгена Кравцова, – ред.).

За словами очільника Кабміну, "Укрзалізниця" "є дуже неефективною і збитковою", адже майже щодня горять локомотиви, в ручному управлінні вагони, "окремі чиновники, диспетчери відправляють вагони не туди, де це потрібніше, а туди, де їм вигідніше, де їм заплатили". Політик наголосив, що має намір це припинити.

Нагадаємо, нещодавно Гончарук попросив Верховну Раду розглянути в останні пленарні тижні 2019 року важливі для врегулювання земельних відносин законопроєкти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?