У "Слузі народу" заявили про свідків, готових викрити Скороход у НАБУ
Категорія
Політика
Дата публікації

У "Слузі народу" заявили про свідків, готових викрити Скороход у НАБУ

У "Слузі народу" заявили про свідків, готових викрити Скороход у НАБУ

Лідер парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія стверджує, що троє народних депутатів готові стати свідками у справі щодо хабарів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.

Політика спитали у приміщенні Верховної Ради про докази, які стосуються хабарницьких пропозицій від нардепки Анни Скороход.

"У нас є свідки, які готові йти до НАБУ", - відповів Арахамія.

За його словами, свідків троє. Це - депутати від "Слуги народу", які входять у склад комітету з питань енергетики.

Нещодавно очільник фракції заявив, що Скороход не поділяла позицію об'єднання під час голосувань у парламенті. Вона не підтримувала законопроєкти й нещодавно відзначилася ігноруванням документу про скасування мораторію на продаж землі.

Більш того, нардепку звинуватили у спробі підкупу колег.

Як повідомляв ONLINE.UA, вранці у п'ятницю, 15 листопада, "слуги народу"провели зустріч перед засіданням у Раді. Більшістю голосів вони виключили з фракції двох депутатів - Анну Скороход та Антона Полякова. Давид Арахамія напередодні анонсував їхнє виключення та пояснив, що жодна фракція не стане терпіти у своїх лавах людей, які не поділяють загальну позицію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?