Не ведіться на маніпуляції: Гончарук несподівано звернувся до Ради
Категорія
Економіка
Дата публікації

Не ведіться на маніпуляції: Гончарук несподівано звернувся до Ради

Не ведіться на маніпуляції: Гончарук несподівано звернувся до Ради
Джерело:  online.ua

Глава Кабміну Олексій Гончарук закликав народних обранців усунути неузгодженості з Євросоюзом у законі про анбандлінг "Нафтогазу України". Про це він заявив під час розгляду відповідного питання, передає ONLINE.UA.

"Росіяни дуже не хочуть, щоб у нас вийшло підготувати нашу газотранспортну систему і нашого оператора до продовження контракту… Путін сказав: та ми готові, дешевий газ для України – звичайно, транзит – звичайно, але ж українці не справляться з тим, щоб підготувати систему. Ви два тижні тому проголосували за дуже правильні закони. Після цього окремі народні депутати заблокували його своєю постановою – і морочили нам голову два тижні всякими різними хитромудрими правками", - заявив Гончарук.

 За словами очільника Кабміну, зараз разом із юридичним управлінням Верховної Ради, разом із керівництвом Верховної Ради, з комітетом, із міністерством, з європейцями – сьогодні вночі отримали останнього листа про підтвердження – спробували знайти формулювання, які ні в кого не викличуть сумніву щодо того, що українська газотранспортна система на 100% залишається в Україні.

"Власність України в українській компанії – на 100%. Не ведіться на маніпуляції. У мене є взагалі підозра, що тут працює ФСБ, друзі. Але, звичайно, щодо цього потрібно робити окремі висновки. Не ведіться на маніпуляції, будьте сильними", - додав Гончарук.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Андрій Коболєв жорстко відреагував  на заяви очільника Кремля Володимира Путіна з приводу газових відносин між Росією і Україною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?