У Раді виявили нових кнопкодавів - відео
Категорія
Політика
Дата публікації

У Раді виявили нових кнопкодавів - відео

У Раді виявили нових кнопкодавів - відео
Джерело:  Чесно

Народні депутати знову попалися на кнопкодавстві у Верховній Раді. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інформацію руху "Чесно".

Журналісти підловили представників фракції "Опозиційна платформа - За життя". Йдеться про Миколу Скорика та Олександра Пономарьова.

Підозра розповсюдилася також на позафракційних мажоритарників Валерія Лунченка та Василя Петьовку, які представляють у Раді Закарпаття. Один з них тиснув на кнопку замість колеги - Роберта Горвата.

Усі зафіксовані інциденти сталися під час вечірнього засідання парламенту у четвер, 14 листопада. Голосування стосувалося запрошення на 15 листопада у сесійну залу дітей на честь 30-річчя Конвенції ООН про права дитини. Ініціатором став спікер Дмитро Разумков, пославшись на програму ЮНІСЕФ.

Нагадаємо, випадок став першим у своєму роді для Скорика. Пономарьов вже відзначався кнопкодавством у Раді 9-го скликання. У парламенті попереднього скликання його ловили за цим порушенням двічі.

Як повідомляв ONLINE.UA, наприкінці жовтня нардепи Верховної ради підтримали законопроєкт про жорстке покарання за кнопкодавство. Зокрема, порушників чекають штрафні санкції та кримінальне провадження. У президії парламенту пояснили, що такі вчинки стануть роботою слідчих, а не просто призведуть до обговорення у фракції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?