Нові вибухи під Балаклією: в арсеналі спалахнула пожежа
Категорія
Події
Дата публікації

Нові вибухи під Балаклією: в арсеналі спалахнула пожежа

Нові вибухи під Балаклією: в арсеналі спалахнула пожежа

Кілька вибухів пролунали на території військових складів на Харківщині. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Радіо Свобода".

Вибухи зафіксовано вдень у п'ятницю, 15 листопада. Інформацію підтвердив мер Балаклії Іван Столбовий. За його словами, інцидент стався у військовій частині близько 14:00.

Очільник міста проінформував, що має мало відомостей про події. Наразі у зоні перебувають рятувальники, які почали боротися з полум'ям.

Згідно з даними офіцера інформаційного агентства Міноборони України Дмитра Чалого, на території арсеналу вели роботи з розмінування. Один зі снарядів розірвався. Сапер отримав поранення. На офіційному рівні відомство ще не підтвердило ці відомості.

Нагадаємо, Балаклія стала відома усій Україні навесні 2017 року. У березні на території військової бази почалася масштабна пожежа. Вона призвела до великої кількості вибухів, бо зачепила склади з боєприпасами.

Кілька днів пожежники ліквідовували полум'я. У радіусі 10 кілометрів влада провела евакуацію через розліт озброєння.

Як повідомляв ONLINE.UA, у вересні на складі в окупованому Донецьку почалась пожежа. Постраждав арсенал бойовиків так званої "ДНР", які утримують місто. Місцеві жителі публікували відео та світлини, які продемонстрували масштаби небезпеки та пошкоджень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?