Мобільний додаток зможе запобігти серцевому нападу
Категорія
Технології
Дата публікації

Мобільний додаток зможе запобігти серцевому нападу

Мобільний додаток зможе запобігти серцевому нападу
Джерело:  online.ua

Програмісти створили унікальний додаток для запобігання серцевого нападу - з його допомогою можна продіагностувати і навіть виявити загрозу життя від серцевого нападу, передає ONLINE.UA з посиланням на "ВВС".

Як відомо, зазвичай для цього застосовується електрокардіограма, проте не завжди є можливість її зробити.

"Новий революційний мобільний додаток створено для гаджетів і працює на основі операційних систем Android і iOS. Щоб скористатися програмою, необхідно підключити всього два датчики, тоді як в електрокардіограмі застосовуються 12.Тепер абсолютно будь-який користувач зі смартфоном в руках, на якому встановлено програму, зможе визначити і діагностувати наявність серцевого нападу", - йдеться в повідомленні.

Що цікаво, фахівці та лікарі після тестування зазначили, що додаток працює точно, він нітрохи не гірший від традиційної великогабаритної електрокардіограми.

За словами самих медеків, дане мобільне ноу-хау допоможе людям отримувати швидку кваліфіковану медичну допомогу при визначенні у них небезпечного симптому.

Фото: fainaidea.com

Як повідомляв ONLINE.UA,  фахівці стартапу Cute Circuit працюють над проєктом кофти, яка допомагає чути людям з відповідними вадами. Цей елемент одягу може перетворювати звуки на різноманітні вібрації. Автори назвали свою технологію soundshirt. Вони співпрацювали з Гамбурзьким оркестром Junge Symphoniker.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?