Вибухи в Балаклії - з'явилася шокуюча інформація про загиблих та поранених
Категорія
Події
Дата публікації

Вибухи в Балаклії - з'явилася шокуюча інформація про загиблих та поранених

Вибухи в Балаклії - з'явилася шокуюча інформація про загиблих та поранених
Джерело:  online.ua

У Міністерстві оборони заявили, що ситуація на території центральної артилерійської бази забезпечення боєприпасами біля Балаклії Харківської області контрольована та безпечна. Однак, на жаль, в результаті вибухів при утилізації боєприпасів поранені четверо військових, 2 сапери загинули, передає ONLINE.UA.

Вказано, що на технічній території утилізували залишки боєприпасів та їхніх елементів, які не можна транспортувати. Військові здійснювали планове знищення у спеціально обладнаному для цього місці – котловані, пролунало близько 20 вибухів. Для гарантування безпеки утилізації було задіяно черговий пожежний підрозділ військової частини.

 "На даний час на технічній території військової частини проводяться заходи щодо впорядкування місця проведення робіт з утилізації залишків боєприпасів та їхніх елементів. Місцевим мешканцям та об’єктам інфраструктури нічого не загрожує. Сховища боєприпасів у безпеці", - кажуть в Міноборони.

В Генштабі також прокоментували ситуацію та повідомили останні новини.

"15 листопада 2019 року о 15:20, за повідомленням чергового Центральної артилерійської бази забезпечення боєприпасами, до медичних закладів було оперативно доставлено четверо військовослужбовців ЗС України. 2 сапери загинули", - сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що місцевим мешканцям та об’єктам інфраструктури нічого не загрожує, сховища боєприпасів – у безпеці.

Як повідомляв ONLINE.UA, першим шокуючу інформацію про вибухи підтвердив мер Балаклії Іван Столбовий. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?