Відомий фотограф вразив мережу світлиною унікальної тварини
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Відомий фотограф вразив мережу світлиною унікальної тварини

Відомий фотограф вразив мережу світлиною унікальної тварини
Джерело:  online.ua

Відомому фотографові із США Стівену Ліндбергу вдалося сфотографувати унікального оленя. Виявилося, що тварина має три роги, передає ONLINE.UA з посиланням на "The Washington Post".

Зазначається, що чоловік вирішив поїхати на прогулянку в ліс поруч зі своїм будинком, щоб сфотографувати свою собаку. Несподівано він побачив оленя, який не злякався людини і навіть почав позувати, коли фотограф почав його знімати на фотоапарат.

"Спочатку Ліндберг не помітив нічого дивного, а вже вдома, розглянувши уважно знімки, виявив, що олень має третій ріг. Фото тварини з пояснювальним записом чоловік виклав у Facebook. Пост швидко став популярним у мережі", - сказано в повідомленні.

 Варто зазначити, що ветеринарний лікар Стів Едвардс повідомив, що на мільйон оленів зустрічається тільки одна особина з трьома рогами.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  рудий кіт по кличці Лісіо став справжньою зіркою мережі. Він прославився під час інтерв’ю свого господаря,  польського історика і політолога Єжи Таргальского. Курйозне відео з котом стало вірусним в мережі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?