Вражаючі кадри: названі найкращі фото природи 2019 року
Категорія
Культура
Дата публікації

Вражаючі кадри: названі найкращі фото природи 2019 року

Вражаючі кадри: названі найкращі фото природи 2019 року
Джерело:  online.ua

У Нідерландах пройшла церемонія нагородження переможців престижного міжнародного фотоконкурсу Nature Photographer of The Year 2019. Головну нагороду отримав Чабе Дароці з Угорщини за чорно-біле фото зі стрибаючими кроликами. Кращі фото природи 2019 були опубліковані на сайті конкурсу, передає ONLINE.UA.

Організатори конкурсу повідомили, що в 2019 році учасники подали рекордну кількість фотографій. Членам журі довелося вибрати кращі кадри з 14 тисяч знімків від фотографів з 73 країн. Серед них вибрали найкращі фото в наступних категоріях: "Птахи", "Ссавці", "Інші тварини", "Рослини і гриби", "Підводний світ", "Людина і природа", "Чорно-білі", "Молоді фотографи", "Природа","Пейзажі" і "Пейзажі Нижніх Земель"- низовини на північному заході Європи близько Північного моря.

Абсолютним переможцем став угорський фотгограф Чабе Дароці - він отримав грошовий приз у розмірі 3 тисячі євро. Переможці у всіх категоріях також були нагороджені різними грошовими призами та фототехнікою. Серед них фотографи зі Словенії, Іспанії, Італії, Чехії та Німеччини.

Переможці фотоконкурсу Nature Photographer of The Year 2019 - 10 кращих фото:

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Вікімедіа вибрала 10 найкрасивіших фото України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?