Названо найкращі фільми останнього десятиліття за версією Time
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Названо найкращі фільми останнього десятиліття за версією Time

Названо найкращі фільми останнього десятиліття за версією Time
Джерело:  online.ua

Кінокритик журналу Time Стефані Захарек, яка є номінанткою Пулітцерівської премії, склала рейтинг найкращих фільмів останнього десятиліття. У ТОП вона не включила жодної гучної картини - серед фільмів тільки ті, які мають глибокий сенс і змушують надовго задуматися, передає ONLINE.UA.

Захарек пояснила, що становила рейтинг виключно на власній суб'єктивній думці. Кінокритик підкреслила, що її ТОП відрізняється від інших, які, як правило, включають тільки гучні фільми. На думку Стефані, такі рейтинги можна назвати умовно об'єктивними, так як є безліч дійсно приголомшливих фільмів, які після виходу в прокат не назвали "великими", але від цього вони не стали гірше.

Отже, лідером рейтингу кращих фільмів останнього десятиліття по версії Time стала картина "Десь" Софії Копполи, яка вийшла на екрани в 2010 році. На другому місці документальна картина "Печера забутих знову", знята в 2011 році Вернером Герцогом. Замикає трійку лідерів фільм "Меланхолія" Ларса фон Трієра.

Також в ТОП-10 кращих фільмів потрапили такі картини: "Перед північчю" Річарда Лінклейтера, "Фенікс" Крістіана Петцольда, "Джон Вік" Чаду Стахелскі і Девіда Літча, "Сельма" Ави Дюверней, "Місячне світло" Баррі Дженкінса, "Загублене місто Z" Джеймса Грея, "Рома" Альфонсо Куарона, який вийшов на екрани в 2018 році.

Раніше ONLINE.UA публікував рейтинг кращих кліпів останнього десятиліття за версією порталу BuzzFeed.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?