Головні кінопрем'єри тижня 18 - 24 листопада: дата виходу і трейлери
Категорія
Культура
Дата публікації

Головні кінопрем'єри тижня 18 - 24 листопада: дата виходу і трейлери

Головні кінопрем'єри тижня 18 - 24 листопада: дата виходу і трейлери
Джерело:  online.ua

На цьому тижні, з 18 по 24 листопада, в кінотеатрах Києва та України відбудеться ряд довгоочікуваних кінопрем'єр. У кіно покажуть продовження мультфільму "Крижане серце-2", бойовик "Мідвей", американську драму "Ідеальна брехня", фільм жахів "Зворотний відлік" і українську комедію "Готель Едельвейс". ONLINE.UA зробив добірку прем'єр фільмів в українських кінотеатрах на цьому тижні та публікує відео захоплюючих трейлерів.

Крижане серце-2 - 21 листопада 2019 року

21 листопада в Україні відбудеться довгоочікувана прем'єра продовження анімаційного фільму "Крижане серце". У другій частині мультфільму Disney глядачі разом з улюбленими героями знову будуть шукати розгадки великої таємниці казкового королівства. На їх шляху буде багато випробувань.

Мідвей - 21 листопада 2019 року

Цей фільм, бюджет якого склав 100 млн доларів, розповість про зіткнення Американського військового флоту і Імператорського флоту Японії за місто Мідвей. Ця битва стала поворотним моментом в пануванні над Тихим океаном під час Другої світової війни.

Ідеальна брехня - 21 листопада 2019 року

Головними героями цієї драми стануть легендарні британський актори Хелен Міррен і Йєн Маккеллен, який появиться перед глядачами в ролі афериста Роя Кортні. Він зваблює багату вдову заради заволодіння її статком, але в одну мить розуміє, що жінка йому не байдужа.

Зворотний відлік - 21 листопада 2019 року

Головна героїня цього трилера стає заручницею незвичайного і дуже популярного додатка, який може обчислити точну дату смерті людини. Щоб бути в тренді, головна героїня вирішує встановити додаток на свій телефон і дізнається, що їй залишилося жити менше трьох днів. У Куїн є час на розгадку таємниці додатку заради порятунку власного життя.

Готель Едельвейс - 21 листопада 2019 року

Цю українську комедію зняв режисер Юрій Рудий. У ній розповідається цікава історія заможного чоловіка, для якого в житті нічого немає важливіше грошей. Але у долі інші плани - перед героєм стає завдання завоювати серце дівчини на шляху до багатства.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що кінокритик журналу Time Стефані Захарек, яка є номінантом Пулітцерівської премії, склала рейтинг найкращих фільмів останнього десятиліття. У ТОП вона не включила жодної гучної картини - серед фільмів тільки ті, які мають глибокий сенс і змушують надовго задуматися.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?