Колишній член команди Януковича прийшов в Офіс Зеленського - відома причина
Категорія
Україна
Дата публікації

Колишній член команди Януковича прийшов в Офіс Зеленського - відома причина

Колишній член команди Януковича прийшов в Офіс Зеленського - відома причина
Джерело:  online.ua

Ексзаступник глави адміністрації Віктора Януковича Андрій Портнов заявив, що 18 листопада зустрівся в офісі президента з заступником голови ОП Кирилом Тимошенком і поговорив про свободу слова та журналістів, передає ONLINE.UA з посиланням на сайт президента.

"Зустріч з заступником голови Офісу президента Кирилом Тимошенко відбулася за підсумками попереднього засідання Ради з питань свободи слова та захисту журналістів, в рамках якого функціонери Радіо Свобода дезінформували керівництво країни про проблеми з безпекою їх журналістів. На сьогоднішній зустрічі мною була виражена зустрічна стурбованість ситуацією зі свободою слова, захистом прав і свобод громадян, випадками перешкоджання професійній адвокатської та журналістської діяльності, протиправним втручанням в приватне життя громадян і проведенням незаконних оперативно-технічних заходів під виглядом журналістської діяльності", - заявив сам Портнов.

 Він також додав, що занепокоєний загрозою свободі слова та перешкоджанням його адвокатській і журналістській діяльності, оскільки є штатним телеведучим каналу "112 Україна" і має офіційне редакційне завдання. Він заявив, що журналісти не мають права законних підстав його переслідувати: він уже 6 років як не держслужбовець.

Як повідомляв ONLINE.UA, Нацполіція розпочала кримінальне провадження  у зв’язку з інформацією щодо погроз журналістам "Радіо Свобода".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?