У Путіна з'явилися нові проблеми всередині РФ - подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна з'явилися нові проблеми всередині РФ - подробиці

У Путіна з'явилися нові проблеми всередині РФ - подробиці
Джерело:  online.ua

Соціологічне дослідження в РФ виявило падіння рейтингу президента Володимира Путіна. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на підсумки опитування "Левада-центру".

Лише 8% респондентів розповіли про захоплення від особи російського державного лідера. Близько 24% висловили йому свою симпатію. Інші 30% заявили, що не можуть сказати про нього нічого поганого.

Нейтралітет до Путіна висловили 15% опитаних. Близько 8% ставляться до президента з настороженістю. Загалом 14% розповіли про антипатію та відразу до його фігури, не знайшовши нічого доброго, що сказати.

Політикою Путіна на президентській посаді задоволені 26% (безумовно, так) та 44% (скоріше так) росіян. Невдоволення його роботою висловили близько 28% респондентів.

Опитування провели наприкінці жовтня 2019 року. Його учасниками стали 1616 громадян РФ, з якими фахівці бесідували особисто.

Як повідомляв ONLINE.UA, український письменник та режисер Олег Сенцов вважає, що Володимир Путін хоте віддати ОРДЛО під український контроль, але на своїх умовах. Завдяки цьому регіону він намагатиметься й надалі тиснути на Київ заради власних цілей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?