Куди поїхати на Новий рік 2020 за кордон: недорогі і цікаві тури в Європу
Категорія
Україна
Дата публікації

Куди поїхати на Новий рік 2020 за кордон: недорогі і цікаві тури в Європу

Куди поїхати на Новий рік 2020 за кордон: недорогі і цікаві тури в Європу
Джерело:  online.ua

До Нового року 2020 залишилося трохи більше місяця, тому тим, хто хоче на новорічних канікулах відпочити за кордоном, пора визначатися з напрямком і замовляти путівки. Зараз найбільш вдалий час, щоб придбати недорогі і вигідні тури, які багато турагентств пропонують оплачувати в розстрочку. Ви ще не визначилися маршрутом і не вирішили, куди хочете поїхати на Новий рік 2020 за кордон? ONLINE.UA зробив добірку цікавих і бюджетних напрямків, де можна захоплююче відзначити свята.

Новий рік 2020 в Празі

Ви любитель романтики і розміреного відпочинку? Тоді вам припаде до душі відпочинок на Новий рік 2020 на Празі. Мальовнича Староміська площа, опівнічний бій курантів на височенною ратуші, підкріплений грандіозним феєрверком, і незабутня казкова атмосфера, якою просочують місто численні ярмарки та фестивалі - тисячі туристів з різних куточків світу їдуть в столицю Чехії на Новий рік, щоб зануритися в незабутню новорічну казку.

Ціни на новорічні тури 2020 в Прагу- чотириденний автобусний тур на одну людину коштує від 100 євро.

Новий рік 2020 в Будапешті

Ще один бюджетний новорічний напрямок - угорська столиця Будапешт. Тут святкують Новий рік як в Україні, тільки набагато емоційніше і веселіше. Головна новорічна локація - старовинна площа Верешмарті в центрі міста, додаткова локація - площа перед собором святого Іштвана. Опинившись в новорічну ніч в Будапешті, ви поринете в світ вогнів, гірлянд та яскравої ілюмінації. На площі перед Собором святого Іштвана можна поспостерігати тематичне лазерне шоу і поласувати вуличною їжею, від якої ломляться прилавки фудкортів.

Ціни на новорічні тури 2020 у Будапешт- від 80 євро зо чотириденний автобусний тур.

Новий рік 2020 у Болгарії

Якщо вам до душі активний відпочинок на Новий рік, зверніть увагу на схили Болгарії. Тури в цю країну коштують дешевше, ніж гірськолижні курорти в Словаччині чи Польщі. Втім, при ранньому бронюванні Новий рік в Болгарії буде вигідніше, ніж, наприклад, в Буковелі.

Ціни на новорічні тури 2020 у Болгарію- від 150 євро за шестиденний атовбусний тур.

Новий рік 2020 на Чорногорії

Ще один напрямок для святкування Нового року 2020 року - Чорногорія. Шанувальники активного відпочинку можуть вибрати для себе мальовничі, а головне, недорогі гірськолижні курорти, а тим, кому подобається спокійна новорічна романтика зможуть обрати комфортабельні і бюджетні готелі в Будві або Подгориці. У новорічну ніч центральні площі цих міст наповнюють сотні туристів, які під залп видовищних феєрверків святкують головну ніч в році.

Ціни на новорічні тури 2020 у Чорногорію: від 600 євро з перельотом на 6-7 днів.

Новий рік 2020: куди полетіти на море

Ви хотіли б зустріти Новий рік 2020 у купальнику, купаючись в теплому морі і насолоджуючись сонячними променями? Самим бюджетним маршрутом в цьому напрямку стане Єгипет. Тут в новорічний період стабільно тепла погода, правда, святкова програма досить одноманітна.

Відмінний варіант для того, щоб відзначити Новий рік 2020 на море - Таїланд. Тут в грудні закінчується період дощів і починається туристичний сезон. А гостям в новорічну ніч пропонують цікаву розважальну програму з салютами та банкетами.

Ціна на новорічні тури 2020 у Єгипет і Таїланд: від 350 євро на 7-8 днів з перельотом

Якщо ж у вас необмежений бюджет, то відмінно відпочити на Новий рік 2020 у моря можна в Еміратах або Домінікані. Там на вас чекають наймасштабніші феєрверки в світі, грандіозні сейли і масштабні ярмарки, які можна відвідати після пляжного відпочинку.

Ціни на новорічні тури 2020 на Домінікану і Емірати: від 700 євро на 8 днів з перельотом

Раніше ONLINE.UA повідомляв, як українці відпочиватимуть на Новий рік 2020.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?