Чекаємо на корпоративах: Тимошенко жорстко відповіла на іронічну заяву Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

Чекаємо на корпоративах: Тимошенко жорстко відповіла на іронічну заяву Зеленського

Чекаємо на корпоративах: Тимошенко жорстко відповіла на іронічну заяву Зеленського
Джерело:  online.ua

Очільниця партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко різко відповіла українському лідеру Володимиру Зеленському на його "комплімент щодо фігури" і натякнула, що посада президента України не вічна. Про це політикиня написала на своїй Facebook-сторінці, передає ONLINE.UA.

За словами Тимошенко, вона хотіла поговорити із Зеленським "про долю країни", але він, на жаль, "обрав інший тон".

"Тоді нагадаю Вам, що є ще одна давня українська традиція. Раз на п’ять років деяким українським Президентам здається, що вони взяли джек-пот! А далі все за сценарієм... Ну ви в курсі... Словом, чекаємо Вас на корпоративах... Можна зі своїм піаніно:)", - написала політикиня.

Як відомо, 19 листопада глава держави Володимир Зеленський заявив, що Тимошенко приходила до нього з пропозицією працевлаштувати своїх кандидатів на "солодкі" посади, а натомість пропонувала голоси нардепів партії у Верховній Раді.

"Але подивіться, який гарний вигляд має зараз "опозиція". Така фігура! А знаєте, чому? Тому що зараз їй просто не дають "солоденького", – пожартував Зеленський.

Варто зазначити, що в мережі, під дописом президента, розгорілася дискусія після слів українського лідера. Багато українців розкритикували сексизм у висловлюваннях Зеленського.

"Неприємний присмак від прочитаного - негарно, пане президенте, так про жінку, яка до того ж старша від Вас за віком. Я сам також часто критикую Юлію Володимирівну, але тут, на мій погляд, Ви перейшли певну червону лінію. До того ж це тільки викличе співчуття до нової опозиціонерки; Це погана тенденція, дуже погана. Це не риторика діяча державного рівня. Це рівень дитячого садочку, старшої групи; можна було і без сексизму обійтися", - пишуть користувачі мережі.

Що цікаво, ще в жовтні Зеленський став героєм американського сатиричного шоу Last Week Tonight. У контексті скандалу з телефонною розмовою з Дональдом Трампом політикові пригадали його легендарний номер часів "Кварталу 95" - гру на піаніно "статевим органом".

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно Порошенко звернувся з проханням до Зеленського.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?