Данилюк виправдався за новий скандал, пов'язаний з США
Категорія
Політика
Дата публікації

Данилюк виправдався за новий скандал, пов'язаний з США

Данилюк виправдався за новий скандал, пов'язаний з США
Джерело:  online.ua

Колишній секретар РНБО України Олександр Данилюк відреагував на заяву про одну з кандидатур на посаду міністра оборони. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Daily Beast.

За його словами, підполковник армії США Александр Віндман отримав пропозицію очолити Міністерство оборони, але це було жартом.

Данилюк пригадав лише одну розмову з американським військовослужбовцем. Вони нібито розмовляли, як жили поряд у часи Радянського Союзу. Тоді ж він пожартував Віндману, що той повинен керувати оборонною структурою в Україні.

"Ми обоє усміхнулись та засміялися. Це явно був жарт", - підкреслив екссекретар.

Данилюк резюмував, що жодні пропозиції були неможливі без прямих вказівок президента Володимира Зеленського.

Нагадаємо, Александр Віндман розповів про пропозицію очолити Міноборони України під час слухань у Конгресі США щодо імпічменту. Він відмовився від цього.

Як повідомляв ONLINE.UA, керівник Офісу президента України Андрій Богдан іронічно прокоментував звільнення Олександра Данилюка з посади в РНБО. Він стверджує, що команда нового президента була занадто "малою" для політика такого рівня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?