Разумков нарешті пояснив, чому голосував за Януковича
Категорія
Політика
Дата публікації

Разумков нарешті пояснив, чому голосував за Януковича

Разумков нарешті пояснив, чому голосував за Януковича

Очільник Верховної Ради Дмитро Разумков стверджує, що покинув "Партію регіонів" ще у 2010 році, бо розчарувався, однак голосував на президентських виборах за президента-втікача Віктора Януковича. Про це він розповів в інтерв’ю "Українській правді", передає ONLINE.UA.

"Я ще в 2010 році вийшов з Партії регіонів. У мене було розчарування в тих процесах, які почали відбуватися. Тобто задекларована позиція і те, що відбувалося з командою, яка докладала зусилля в ті часи, коли Партія регіонів… Зараз не про Януковича, а про Партію регіонів, яка пройшла усі вибори, багато з них було в опозиції, а після цього вони стали непотрібні та були викинуті на смітник. Там були достойні люди. Були фахівці, які чомусь в один момент стали непотрібні після того, як політична сила прийшла до влади. Це неправильно, це призводить до катастрофічних процесів як внутрішніх, так і зовнішніх. І це призвело до, мабуть, тих результатів, які ми побачили", - розповів Разумков.

Журналісти поцікавилися, коли саме спікер ВРУ перестав підтримувати Януковича як політика.

"Януковича я перестав підтримувати як політика, коли вийшов з Партії регіонів. Якщо би я підтримував, то я би залишився в тій політичній силі. До 2010 року Я підтримував "Партію регіонів" і Януковича. На той час у партії було багато ідей, багато людей, які заслуговували на повагу", - додав спікер.

За його словами, тоді ключову роль для нього зіграв "внутрішній протест", бо у Києві населення розділилося на тих, хто підтримував Віктора Ющенка і на "ізгоїв". Разумков зазначив, що не підтримував Ющенка і на виборах голосував за Януковича.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше колишній генеральний прокурор Юрій  Луценко відреагував на бажання Януковича повернутись в Україну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?