Він симпатичний: Путін зізнався, як ставиться до Зеленського
Категорія
Світ
Дата публікації

Він симпатичний: Путін зізнався, як ставиться до Зеленського

Він симпатичний:  Путін зізнався, як ставиться до Зеленського
Джерело:  online.ua

Президент РФ Володимир Путін розповів, які має стосунки з українським лідером Володимиром Зеленським. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "ТАСС".

На думку очільника держави-агресора, його колега дійсно бажає врегулювати ситуації в Україні.

"На перше питання можна відповісти дуже просто. Які у мене стосунки з Зеленським? Жодних! Я його не бачив ніколи. Я з ним не знайомий. Ми телефоном розмовляли. Мені здається, що він симпатичний чоловік і щирий. Він, на мій погляд, реально хоче змінити ситуацію на краще, в тому числі на Донбасі", - пояснив Путін.

Окрім того, російський президент закликав український уряд не переглядати мінських домовленостей.

Нагадаємо, 9 грудня відбудеться перша за останні три роки зустріч лідерів "нормандської четвірки". Довгоочікувані переговори пройдуть у Парижі. Їхнім активним ініціатором стала саме Україна.

Як повідомляв ONLINE.UA, Володимир Путін заявив, що заяви окремих представників Києва щодо перегляду мінських домовленостей нібито контрпродуктивні. Також він стверджує, що не може зрозуміти, чому українська влада планує розробити новий законопроєкт про особливий статус ОРДЛО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?