Мільйони за корпоратив: скільки коштує виступ Лободи, Пугачової та інших зірок на Новий рік 2020
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Мільйони за корпоратив: скільки коштує виступ Лободи, Пугачової та інших зірок на Новий рік 2020

Мільйони за корпоратив: скільки коштує виступ Лободи, Пугачової та інших зірок на Новий рік 2020
Джерело:  online.ua

Наближається Новий рік 2020 і багато компаній вже починають планувати святкові корпоративи, на які купують виступ зірок шоу-бізнесу. Ціни в зоряному прайсі в цьому році приголомшують - деякі артисти беруть мільйони за виступ на корпоративах, хоча вони і не зупиняють керівників заможних фірм, які вже зараз домовляються з артистами. Найдорожчими і затребуваними зірками на Новий рік 2020 на цьому році стали - Алла Пугачова, Світлана Лобода, Григорій Лепс, Поліна Гагаріна, Микола Басков, Діма Білан і група "Ленінград". Про це повідомляє ONLINE.UА з посиланням на росЗМІ, які дізналися про зоряний прайс на Новий рік 2020 у агентів артистів.

Скільки коштують виступи Алли Пугачової та Світлани Лободи на Новий рік 2020?

Відомо, що ціна виступу української артистки Світлани Лободи, яка живе і виступає в РФ, в новорічну ніч 2020 складе більше 200 тисяч доларів (близько 5,5 млн гривень). У грудні ж зірка погоджується виступити на корпоративі за 80 тисяч доларів (майже 2 млн гривень). Українська співачка, якщо порівнювати її прайс на новорічні корпоративи 2020 року з іншими артистами, є чи не найдорожчою зіркою в Росії, яку хочуть бачити на своїх святах не тільки росіяни - Лобода широко затребувана і за кордоном, де її "цінник" на виступ на Новий рік значно підвищується.

Найдорожчим в цьому році став виступ Алли Пугачової. Примадонна вкрай рідко погоджується на корпоративи і розглядає замовлення в індивідуальному порядку. Вона бере понад 300 тисяч доларів (приблизно 7,5 млн гривень) за корпоратив. І це не в новорічну ніч! У новорічну ніч ні вона, ні її чоловік Максим Галкін, не працюють - вони люблять відзначати свято в колі сім'ї.

Виступи на корпоративах: прайс зірок на Новий рік 2020

Дуже затребувана сьогодні і Поліна Гагаріна. Її гонорар на новорічні корпоративи 2020 року - 55-60 тисяч доларів (майже 1,5 млн гривень). Діма Білан на новорічні свята виступає за прайсом Лободи - 50-70 тисяч євро. І таких виступів у Лободи, Білана, Гагаріної можуть бути по кілька за один вечір!

Затребувані в цьому році і ветерани сцени. Григорій Лепс, Микола Басков, групи "Руки вверх" і "Ленінград". За свої виступи вони беруть 50-100 тисяч євро. При цьому в новорічну ніч 2020 Сергій Шнуров готовий співати за 300 тисяч євро, хоча на грудневі корпоративи знижує ціни в два-три рази.

Є артисти, які і за більш доступну ціну готові виступити на Новий рік 2020. "Недорого" бере за свої хіти українська співачка Анна Сєдокова - близько 10 тисяч доларів. Співачка Наргиз, Ольга Бузова і телеведуча Лєра Кудрявцева погоджується виступити на новорічних корпоративах за 20 тисяч доларів.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що популярна артистка Софія Ротару, яка живе в Києві, вирішила взяти участь у новорічних концертах на російських пропагандистської каналах. У минулому році вона відмовилася виступати на "Пісні року", але в цьому вирішила поїхати на заробітки. Участь в зйомках концерту, який пройде в Москві 7 грудня, співачка вже підтвердила. Крім Ротару, в концертній програмі візьмуть участь і інші українські артистки: Світлана Лобода, Ані Лорак, Елка, Таїсія Повалій. Відомо, що Ротару також планує виступити на декількох корпоративах в Москві - її гонорар оцінюється в 50-60 тисяч доларів, крім оплати транспортних витрат і проживання.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що в минулому році Алла Пугачова на Новий рік потрапила в серйозний скандал. Примадонна представила нову пісню "Я летала", через яку її звинуватили в плагіаті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?