Кріштіану Роналду нарешті прокоментував чутки про таємне весілля
Категорія
Спорт
Дата публікації

Кріштіану Роналду нарешті прокоментував чутки про таємне весілля

Кріштіану Роналду нарешті прокоментував чутки про таємне весілля
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий футболіст Кріштіану Роналду нарештіпрокоментував чутки про своє одруження, які поширили іноземні таблоїди, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "TMZ Sports".

Як відомо, нещодавно ЗМІ писали про те, що нападаючий Ювентуса і збірної Португалії Кріштіану Роналду і його дівчина Джорджина Родрігес таємно одружилися. Окрім того, було вказано, що таємна церемонія пройшла в Марокко, де пара недавно відпочивала. Офіційні представники футболіста від його імені прокоментували чутки словами "Я не одружений".

Представники 34-річного португальця спростували інформацію про таємне весілля повідомивши, що чутки поширюють італійські ЗМІ.

Варто зазначити, що раніше дівчина Роналду розповіла, чому вони досі не одружилися.

"Я завжди уявляла собі жіноче щастя з чоловіком, моїми дітьми, і саме це у мене зараз є. Чудові діти, чоловік, який мене любить і піклується. Я теж люблю його, піклуюся, обожнюю і поважаю його. Він чудова людина, і я дуже рада розділити з ним своє життя", - повідомила Родрігес.

 Красуня зазначила, що вони з Роналду планують офіційно оформити свої стосунки, але зараз у них інші цікаві плани на майбутнє.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше 25-річна аргентинська модель Джорджина Родрігес дала відверте інтерв’ю для іноземного глянцю, в якому розповіла про їхнє знайомство з відомим футболістом Кріштіану Роналду, а також про стосунки у сім’ї.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?