Підозра для Садового: що загрожує меру Львова
Категорія
Політика
Дата публікації

Підозра для Садового: що загрожує меру Львова

Підозра для Садового: що загрожує меру Львова

Львівський мер Андрій Садовий може отримати багатомільйонну заставу через розслідування про можливу корупцію. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

За журналістськими відомостями, про відповідне рішення клопотатиме сторона обвинувачення.

"Обвинувачення буде клопотати про заставу у 50 мільйонів без тримання під вартою", - стверджує джерело.

Вищий антикорупційний суд буде приймати рішення щодо запобіжного заходу у відношенні Садового.

Як повідомляв ONLINE.UA, у четвер, 21 листопада, меру Львова висунули підозру. Слідчі дії стосуються справи про зловживання владою. Інцидент пов'язаний з наданням земельної ділянки іноземному інвестору у 2015 році.

За словами Садового, землю компанія отримала за результатами відкритого конкурсу за суму у 54 мільйони гривень. Журналістські джерела уточнюють, інвестор повинен збудувати індустріальний парк. Той приніс би три тисячі нових робочих місць. Втім, об'єкт мав би з'явитися у Львові, а не області.

Правоохоронні органи мають наразі висновки експерта, представників Державної аудиторської служби, а також інформацію свідка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?