Як вигідно зняти квартиру на Новий рік 2020: скільки коштує оренда і де дешевше
Категорія
Україна
Дата публікації

Як вигідно зняти квартиру на Новий рік 2020: скільки коштує оренда і де дешевше

Як вигідно зняти квартиру на Новий рік 2020: скільки коштує оренда і де дешевше
Джерело:  online.ua

Багато українців вважають за краще відзначати Новий рік не в домашній обстановці, тому присвячують свята подорожам по Україні. З метою економії вони заздалегідь знімають квартири на новорічні свята в обраному місті, а вже ближче до Нового року вирушають в дорогу. У 2019 внутрішні туристи облюбували кілька напрямків - Київ, Львів, Харків, Одеса та Закарпаття. Скільки коштує зняти квартиру в цих містах і як заощадити на оренді, яка злітає в кілька разів на свята - в матеріалі ONLINE.UА.

Скільки коштує зняти житло на Новий рік 2020: ціни по містах

В кінці листопада українці вже почали розбирати знімне житло на Новий рік 2020. Найбільш затребуваними у наших громадян є однокімнатні квартири для закоханих пар і великі будинки з саунами і лазнями для великих компаній. Однак, ріелтори не поспішають здавати квартири кожному бажаючому. Вони виставили жорсткі умови для подобової оренди житла на новорічні свята, щоб отримати якомога більше вигоди. Зокрема, агентства нерухомості пропонують зняти квартиру на Новий рік 2020 як мінімум на п'ять днів, за умови, що новорічна ніч оплачується за подвійним тарифом. Деякі і зовсім не здають житло менше, ніж на десять днів.

Новий рік 2020 у Києві

В українській столиці на Новий рік в цьому році ціни на оренду квартир поки зросли на 15-20%. Однушку в центрі Києва можна зняти від 750 гривень на добу. У спальних районах зняти квартиру дешевше - ціни тут стартують від 400 гривень. Підвищуються розцінки і в київських хостелах - в багатомісному номері оренда спального місця коштує близько 150 гривень, а за окремий двомісний номер з санвузлом доведеться заплатити не менше 600 гривень.

Новий рік 2020 у Львові

Львів - одне з найпривабливіших міст для туристів на новорічні свята, в зв'язку з чим там росте попит на оренду житла на Новий рік. Вже з початку грудня зняти кватири у Львові можна тільки по задвоєними цінами, які протриматися до закінчення різдвяних свят. У центрі Львова оренда квартири на Новий рік 2020 обійдеться в 750-900 гривень за добу. На околицях міста можна зняти житло від 400 гривень. Номери в хостелах також дорожчають - до 300 гривень за місце в 4-місному номері і до 650 гривень за окремий номер зі зручностями.

Новий рік 2020 у Харкові

У Харкові, як і в інших великих містах України, ціни на оренду житла істотно зростають на Новий рік. Святкові тарифи на 2019-2020 рік вже також підвищені. За однушку з двома спальними місцями харківські ріелтори просять 700 гривень на добу, а трикімнатну квартиру недалеко від центру міста можна зняти за 1000-1500 гривень.

Новий рік в Одесі

Одеса - не дуже затребуваний напрямок для українців на новорічні свята. Але все ж є чимало бажаючих зустріти Новий рік 2020 на березі моря. У цьому місті діє стандартна схема на подобову оренду житла на свята: новорічна ніч за подвійним тарифом і здача квартир не менше, ніж на три дні. Найдорожче коштують апартаменти на Дерибасівській і Чорноморській - оренда квартир люкс-сегмента досягає 5000 гривень на добу. На околиці Одеси можна зняти квартири на Новий рік 2020 по 400 гривень, а бажаючим відзначити свято у великій компанії пропонуються будинки по 1700 грн за добу.

Новий рік 2020 у Закарпатті

На заході України в районі гірськолижних курортів українці почали розбирати житло на Новий рік 2020 ще на початку листопада. Сьогодні будиночок в Закарпатті на новорічні свята можна орендувати за 1000-1200 гривень на добу. Найдорожчі будинки знаходяться в Яремче - ціна оренди на добу досягає 10 000 грн. На другому місці за популярністю у туристів Поляниця - тут зняти будинок можна за 2500-3000 гривень.

Раніше ONLINE.UА писав, куди можна поїхати на Новий рік 2020 за кордон- добірка цікавих і недорогих турів до Європи на новорічні свята.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?