Трамп і Цукерберг провели таємну зустріч: що відомо
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп і Цукерберг провели таємну зустріч: що відомо

Трамп і Цукерберг провели таємну зустріч: що відомо
Джерело:  online.ua

Американський президент Дональд Трамп у таємному форматі зустрічався зі співзасновником Facebook Марком Цукербергом. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на NBC News.

За вечерею, яка не була оголошена до цього моменту, був присутній також один з членів ради директорів Facebook Пітер Тіль. Подія відбулася у жовтні, під час останнього візиту Цукерберга у Вашингтон. Тоді він свідчив у Конгресі США щодо нової криптовалюти Libra.

"Це звично для генерального директора великої американської компанії, тож Марк прийняв пропозицію провести вечерю з президентом та першою леді у Білому домі", - пояснили у Facebook.

Наразі невідомо, що стало причиною такої зустрічі. Також видання зазначило - чому адміністрація президента США не оприлюднила жодної інформації про цю вечерю чи обговорені на ній теми.
Білий дім офіційно не відреагував на публікації.

Як повідомляв ONLINE.UA, у жовтні гендиректор Facebook Марк Цукерберг зробив гучну заяву про деструктивний вплив РФ, Китаю та Ірану. Він вважає ці країни загрозою для демократії. Зокрема, іноземні уряди роблять спроби втручання у внутрішні справи США. Наприклад - вибори президента.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?