Садовий особисто відреагував на клопотання про 50 млн застави
Категорія
Політика
Дата публікації

Садовий особисто відреагував на клопотання про 50 млн застави

Садовий особисто відреагував на клопотання про 50 млн застави
Джерело:  zaxid.net

Мер Львова Андрій Садовий відреагував на плани висунути заставу у розмірі 50 мільйонів гривень. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання ZAXID.NET.

За словами посадовця, він чи його родина просто не мають таких грошей.

"Я собі важко уявляю, де вони ту суму нарахували", - прокоментував Садовий.

Міський очільник Львова стверджує, що планує звернутися до людей у пошуках необхідної суми.

"Ви знаєте, моя декларація є публічна, все що я маю. Подивіться – моя зарплата, те, що Катерина (дружина - ONLINE.UA) отримує, у нас немає чогось іншого. Є будинок, є машина, можливо, треба буде щось продавати", - пояснив мер.

Нагадаємо, напередодні Андрій Садовий отримав підозру у зловживанні владою. Він сам проінформував про це на своїй сторінці у Facebook.

Справа стосується продажі державної земельної ділянки іноземному інвестору. Прокуратура вважає, що відповідна сума була замалою. Землю надали за 52 мільйони гривень, хоча коштувала вона близько 140 мільйонів.

Як повідомляв ONLINE.UA, про плани клопотати щодо застави у 50 мільйонів гривень спочатку оголосили українські медіа. Вважається. що остаточне рішення будуть виносити представники Вищого антикорупційного суду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?