ОПУ пояснив, навіщо Зеленський їде за кордон
Категорія
Політика
Дата публікації

ОПУ пояснив, навіщо Зеленський їде за кордон

ОПУ пояснив, навіщо Зеленський їде за кордон
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський у вівторок, 26 листопада, спрямує до Естонії з офіційним візитом. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на представництво ОПУ.

Планується, що український лідер зустрінеться з топ-посадовцями дружньої республіки.

"У рамках візиту заплановані переговори глави держави з президентом Естонії Керсті Кальюлайд, а також зустрічі зі спікером Рійгікогу (парламенту) Естонії Хенном Пиллуаасом та прем’єр-міністром Естонії Юрі Ратасом", - додали у пресслужбі.

Також президент стане учасником Цифрового форуму у Таллінні.

Окрім того, наступного дня - 27 листопада, Зеленський відвідає Литву. Нагодою для цього стало Дванадцяте засідання Ради президентів України та Литви.

Український державний лідер зустрінеться з литовським колегою Гітанасом Науседою, очільником Сеймасу (парламенту) Вікторасом Пранцкетісом, а також головою місцевого уряду Саулюсом Сквернялісом.

Президенти України та Литви у Вільнюсі відвідають П'ятий двосторонній економічний форум.

Як повідомляв ONLINE.UA, з нагоди річниці Революції гідності Володимир Зеленський звернувся до українців зі спеціальною заявою. Він підкреслив, що також чекає реальних підсумків розслідування "справ Майдану".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?