Водолази евакуюють моряків з танкера, що тоне поблизу Одеси - шокуючі фото
Категорія
Події
Дата публікації

Водолази евакуюють моряків з танкера, що тоне поблизу Одеси - шокуючі фото

Водолази евакуюють моряків з танкера, що тоне поблизу Одеси - шокуючі фото
Джерело:  Думська

Стартувала евакуація екіпажу танкера "Делфі", який зазнав аварії на одеському пляжі "Дельфін". Капітан корабля оперативно запалив димову шашку. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на місцеве видання  "Думська".

Згідно з останніми даними, на берег вдалося витягти двох членів екіпажу – старшого механіка і матроса.

Спочатку для евакуації намагалися використовувати надувний човен і водний скутер, але на заваді стали хвилі, і водолази відправилися витягувати моряків уплав.

Уже опубліковані шокуючі фото порятунку моряків.

Фото - Думська

Наразі відомо, що врятованим морякам надають медичну допомогу. Капітан в найгіршому стані. Його витягали на берег два водолаза.

Як повідомляв ONLINE.UA, 15 листопада у Міністерстві оборони заявили, що ситуація на території центральної артилерійської бази забезпечення боєприпасами біля Балаклії Харківської області контрольована та безпечна. Однак, на жаль, в результаті вибухів при утилізації боєприпасів поранені четверо військових, 2 сапери загинули.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?