Не повернемо: Гончарук зважився на сміливу обіцянку
Категорія
Політика
Дата публікації

Не повернемо: Гончарук зважився на сміливу обіцянку

Не повернемо: Гончарук зважився на сміливу обіцянку
Джерело:  Голос Америки

Очільник Кабміну Олексій Гончарук пообіцяв, що скандальний олігарх Ігор Коломойський не отримає знову Приватбанк у свою власність, а уряд готовий до будь-якого розвитку подій. За його словами, справа банку є показовою для всього світу.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Голос Америки".

З такою жорсткою заявою прем'єр-міністр України виступив в лондонському Королівському інституті міжнародних справ. Окрім того, очільник Кабміну кілька разів підкреслив, що олігархи не чинять політичний вплив на президента України Володимира Зеленського.

"У нас є дуже чітке розуміння, в мене, і в президента, і в уряду, що справа "ПриватБанку" є показовою про Україну для всього світу. Тому, звичайно, ми стоїмо на тому, що ні банк, ні кошти з нього не повинні бути повернуті попереднім акціонерам", - каже Гончарук.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що українська влада має намір заборонити повернення банків власникам — таку умову висунув МВФ. Зазначається, що невдовзі може бути прийнятий відповідний закон або зміни до чинного законодавства. саме так МВФ намагається отримати гарантії, що Ігорю Коломойському не буде повернений Приватбанк.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?