Хотів допомогти: Трамп знову своєрідно виправдався за скандал з Україною
Категорія
Світ
Дата публікації

Хотів допомогти: Трамп знову своєрідно виправдався за скандал з Україною

Хотів допомогти: Трамп знову своєрідно виправдався за скандал з Україною

Американський президент Дональд Трамп підтвердив, що використав особистого адвоката для впливу на Україну, але виправдав це рішення. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Deutsche Welle.

За його словами, він намагався за допомогою Рудольфа Джуліані боротися з корупцією в Україні.

"Руді Джуліані - один з найвидатніших борців зі злочинністю всіх часів", - так прокоментував Трамп своє рішення стосовно колишнього мера Нью-Йорка.

Президент додав, що Україна ніби у всьому світі відома як корупційна держава, тож Джуліані ідеально підходив до роботи у відповідному напрямку.

Трамп розповів, що "любить український народ", але хоче, щоб Київ належним чином витрачав гроші, які отримає від Вашингтона.

Нагадаємо, Конгрес США продовжує слухання у справі імпічменту. Посадовці підозрюють, що американський лідер міг зловживати владою й тиснути на Україну задля компромату на Джо Байдена - головного політичного опонента.

Як повідомляв ONLINE.UA, посол Сполучених Штатів у ЄС Гордон Сондланд нещодавно перед Конгресом визнав, що Дональд Трамп дійсно мав плани щодо quid pro quo - послуги за послугу у відношенні Києва.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?