Що подарувати дитині на день Святого Миколая 2020: оригінальні подарунки на будь-який вік
Категорія
Ідеї подарунків
Дата публікації

Що подарувати дитині на день Святого Миколая 2020: оригінальні подарунки на будь-який вік

Що подарувати дитині на день Святого Миколая 2020: оригінальні подарунки на будь-який вік
Джерело:  online.ua

За традицією новорічні свята відкриває день Святого Миколая - чарівне свято, коли діти з нетерпінням чекають подарунки під подушкою від святого дідуся. Що подарувати дитині на Святого Миколая, щоб малюк повірив у чудеса? Над цим питанням з року в рік ламають голову батьки, особливо, якщо дитина заздалегідь не написала листа Святому Миколаю з "замовленням". ONLINE.UA зробив добірку цікавих подарунків дітям, які підійдуть на будь-який вік вашого чада.

Що подарувати на день Святого Миколая: подарунок дитині на 1 рік

Як правило, в ніч на 19 грудня, Святий Миколай приносить дітям солодощі. Але як бути з найменшими, яким цукерки ще "не по зубах"? Для таких малюків найкращим подарунком стануть іграшки, які, до речі, можуть бути корисними і розвиваючими. Сортери, іграшки-каталки, толокари, килимки-ковдрочки - такими подарунками на Святого Миколая ви і малюкові радість доставите, і посприяєте його розвитку.

Подарунок дитині на 3 роки - ідеї на день Святого Миколая

Ближче до трьох років у дітей починають активно розвиватися творчі здібності, тому важливо вибирати подарунки на Святого Миколая, які будуть цьому сприяти. Серед універсальних варіантів, які сподобаються і хлопчикам, і дівчаткам:

  • набори для дитячої творчості - їстивний пластилін, кінетичний пісок, мольберт,

  • набори для наслідування дорослої діяльності - дитяча кухня, музичні інструменти, цвяхи-перевертні,

  • ігрові намети - вдень вони будуть служити малюкам затишним будиночком, а вночі - місцем для зберігання іграшок.

Що подарувати на Святого Миколая: подарунок на 5 років

У цьому віці малюкам до душі рольові ігри, в яких діти наслідують дорослих. Тому подарунками ви можете допомогти своїм дітям змоделювати доросле життя. Конструктори, інтерактивні ляльки та тваринки, радіокеровані машини, набори для малювання, набори лікаря, лялькові будиночки, залізниця - варіантів маса.

Подарунок дитині на 7 років на день Святого Миколая

У такому віці у дитини вже чітко проявляються інтереси. Наприклад, "музичним" діткам припаде до душі подарунок у вигляді портативної колонки або міні-синтезатора, музичного килимка, який співає і блимає різними вогнями - хочеш танцюй на ньому, хочеш створюй мелодії. Якщо у вашої дитини прокидається інтерес до колекціонування, то прекрасним вибором подарунка стануть герої улюблених мультфільмів і новинки популярних іграшкових брендів: міньйони, Смішарики, Фіксікі, поні, феї, лялечки LOL, біонікли, ніндзяго - тут вже орієнтуйтеся самі. Універсальна ідея подарунка - набори для дослідів. Відкрийте своїй дитині світ незрозумілого і загадкового!

Що подарувати дитині на Святого Миколая: подарунки на 9 років

У цьому віці діти починають поступово перетворюватися в підлітків і вчорашні ляльки, кубики та машинки з великою часткою ймовірності не принесуть їм радості. Інтереси третьокласників набагато розширюються. Наприклад, в якості подарунка на Святого Миколая для юних принцес відмінно підійдуть набори дитячої косметики або набори для творчості, які дозволять їм зробити оригінальні прикраси або симпатичну скриньку для зберігання "дівочих" таємниць. Хлопчику можна підібрати цікаву настільну гру, юному геймеру припаде до душі новий джойстик.

Подарунки дитині на 11-13 років на день Святого Миколая

11 років - це самий початок перехідного віку. У багатьох дітей до цього періоду кардинально змінюються інтереси, тому, щоб вибрати потрібний саме вашій дитині подарунок на Святого Миколая, краще заздалегідь дізнатися у них самих про побажання. Якщо ж хочете зберегти інтригу і зробити справжній сюрприз, то вибирайте щось універсальне. Це може бути цікава книга, яка вважається найкращим подарунком не тільки на новорічні свята. До речі, книга може бути електронною. Смарт-годинник, бездротові навушники, екшн-камера, музичний мікрофон, проєктор - в світі електронної техніки безліч новинок, які точно приведуть в захват вашу підростаючу дитину.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що діти вірять в існування Святого Миколая, Діда Мороза і Санта-Клауса до 8-9 років. По досягненню цього віку у них починає йти на спад віра в новорічних персонажей, які дарують подарунки. До такого висновку прийшли психологи з британського Ексетерського університету.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?