Вибух у Харкові: подробиці жахливого інциденту
Категорія
Події
Дата публікації

Вибух у Харкові: подробиці жахливого інциденту

Вибух у Харкові: подробиці жахливого інциденту
Джерело:  online.ua

У Харкові вранці у понеділок, 25 листопада, пролунав вибух. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на соціальні мережі.

Зокрема, у Twitter повідомляється, що інцидент стався біля будинку №6 на вулиці Чайковського. Постраждав автомобіль Nissan Qashqai, кілька машин поблизу та частково сама будівля.

Вибух зафіксовано після 10:00. Наразі на місці події перебувають співробітники Нацполіції та Державної служби надзвичайних ситуацій. Працюють фахівці вибухотехнічної служби.

За непідтвердженими даними соцмереж, постраждав внаслідок вибуху адвокат Андрій Гагун.

Місцевий Telegram-канал "Харьков 1654" уточнив, що водія госпіталізували в одну з міських лікарень. Цей невідомий бізнесмен перебуває у стані середньої важкості.

Офіційних відомостей стосовно вибуху на Чайковського чи постраждалих від нього ще немає.

Як повідомляв ONLINE.UA, наприкінці жовтня у центрі Харкова влаштували криваву стрілянину. У місті розігрався справжній трилер. Двоє кілерів холоднокровно застрелили Володимира Бороха - свідка у справі про вбивство депутата Держдуми РФ у Києві. Один з нападників пізніше підірвав себе гранатою, щоб уникнути затримання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?