Поліція відреагувала на потужний вибух у Харкові - деталі
Категорія
Події
Дата публікації

Поліція відреагувала на потужний вибух у Харкові - деталі

Поліція відреагувала на потужний вибух у Харкові - деталі
Джерело:  online.ua

Вранці у понеділок, 25 листопада, у Харкові стався вибух. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на підтвердження від Нацполіції.

За офіційними даними, жодна людина не постраждала внаслідок події. Пошкодження механічного типу отримали лише автомобілі.

"Зловмисники, ймовірно причетні до злочину, можуть пересуватись на автомобілі Opel Vectra синього кольору з державними знаками європейської реєстрації. Наказом начальника Головного управління ГУНП в Харківській області на території Харкова та області введена поліцейська операція "Перехоплення", - пояснили у поліції.

Уточнюється. що інформацію про інцидент зареєстровано о 10:13. Заявник заявив про вибух автомобіля Toyota Camry на вулиці Чайковського.

Наразі представники правоохоронних органів намагаються встановити усі деталі події та затримати можливо причетних до вибуху людей.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше харківські Telegram-канали проінформували про нібито постраждалого, якого госпіталізували у стані середньої важкості. Цей чоловік був бізнесменом - за однією версією, або ж адвокатом - за іншою. Офіційного підтвердження цим даним немає.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?