Що подарувати на Католицьке Різдво 2020: найкращі подарунки для всієї родини
Категорія
Ідеї подарунків
Дата публікації

Що подарувати на Католицьке Різдво 2020: найкращі подарунки для всієї родини

Що подарувати на Католицьке Різдво 2020: найкращі подарунки для всієї родини
Джерело:  online.ua

25 грудня 2020 року в усьому світі відзначатимуть одне з найголовніших свят року - Католицьке Різдво. У європейців - це велике сімейне свято, яке вони шанують навіть більше, ніж Новий Рік. В Україні з кожним роком це свято також набирає все більшої популярності, тим більше, що в 2017 році його зробили офіційним і тепер українці відпочивають в цей день. Як привітати рідних, що прийнято подарувати на Католицьке Різдво дітям, батькам, хлопцю, дівчині, друзям? ONLINE.UA зробив добірку найбільш цікавих та небанальних подарунків, які точно порадують ваших близьких.

Подарунки на Католицьке Різдво 2020: ідеї для всієї родини

Подарунок на Католицьке Різдво не обов'язково повинен бути дорогим і практичним. Це може бути символічна дрібниця, яка подарує вашим близьким приємні емоції, адже свято це світле і перш за все духовне. Залиште щедрі подарунки на Новий рік, а в Різдво піднесіть своїм рідним і дорогим людям те, що буде нагадувати про вашу любов і прихильність до них. В якості різдвяного подарунка відмінно підійдуть:

  • набір імбирного печива

  • книга

  • янголята з кераміки або повсті

  • різдвяний вінок

  • свічки, фоторамки, фотоальбоми

  • сантони - фігурки ясел, новонародженого Христа, Марії, виготовлені з глини

До речі, ідеї різдвяних подарунків можете підглянути у жителів Європи. Наприклад, мешканці північних країн ( Данії, Фінляндії, Швеції, Норвегії) дуже люблять подарунки, пов'язані з теплом і світлом. На Католицьке Різдво вони дарують свічки, пледи, светри і шалі. В Іспанії класичним різдвяним подарунком є продуктовий кошик з шампанським і нугою. У Франції люблять різні листівки, сувеніри, статуетки, м'які іграшки. У Німеччині ідеальним подарунком на Різдво є подарункові видання книг, казок, віршів, або подорожі.

Подарунки дітям Католицьке Різдво 2020

Для дітей ніч з 24 на 25 грудня - чарівна. Адже до них приходить довгоочікуваний гість Санта і залишає під ялинкою або в шкарпетці біля каміна свої подарунки. Оригінальні солодкі сувеніри, настільні ігри, за якими довгими зимовими вечорами зможе збиратися вся родина, ляльки та машинки, аксесуари для гри зі снігом (вертушки, сніголепи), барвисті книги з цікавими казками і розповідями, оригінальні зимові аксесуари (шапочки, рукавички, шарфики, піжами), м'які іграшки у вигляді улюблених мультяшних героїв - вибір просто величезний! Головне, орієнтуйтеся на інтереси своїх дітей, і тоді подарунок точно викличе у них захоплення!

Подарунки батькам на Католицьке Різдво 2020

Батькам на Католицьке Різдво можна подарувати загальний сімейний подарунок, що залишить незабутні емоції, які будуть зігрівати їх душі довгий час. Наприклад, путівку на новорічний тур до Європи або квитки в театр. Щоб підкреслити ваш сімейний зв'язок подаруйте мамі і татові на Різдво м'який плед, банні халати, столовий посуд - такі подарунки будуть нагадувати батькам, що ви про них дбаєте і щиро любите.

Подарунки чоловіку або хлопцю на Католицьке Різдво

Вибираючи подарунок на Різдво чоловікові або хлопцю, варто враховувати їх хобі та уподобання. Відмінний варіант - сенсорні рукавички. З ними вашому коханому більше не доведеться знімати їх на морозі, щоб поговорити або зробити фото на телефон на вулиці. Також це може бути гарний парфум, аксесуар для улюбленої машини або гаджета, термокружка або набір шарфиків на кожен день.

Подарунки дружині або дівчині на Католицьке Різдво 2020

Навряд чи знайдеться дівчина, якої не подобаються нові аромати, модні аксесуари та якісна косметика. Тому, вибираючи подарунок на Різдво для дружини, розвідати її побажання не складе великих труднощів - просто сходіть з нею в торговий центр напередодні і вона сама натякне на список бажаних подарунків. Для юної і романтичної особи в якості подарунка на Католицьке Різдво відмінно підійдуть м'які іграшки, красива біжутерія або абонемент на цікавий майстер-клас - бюджетно і не нудно. Якщо дівчина віруюча, можна вибрати підвіску, шарм або браслет зі словами молитви.

Подарунки друзям на Католицьке Різдво 2020

Якщо ваші друзі католики, привітати їх потрібно обов'язково. І не обов'язково подарунок для друзів повинен бути тематичним. Наприклад, це можуть бути теплі капці - веселі, з гумором, які будуть зігрівати ноги в будь-яку погоду і нагадувати друзям про вас. Або ж чайний набір з підбіркою кращих сортів на кожен день.

Раніше ONLINE.UA робив добірку оригінальних подарунків дітям на день Святого Миколая. У ній ви знайдете підходящі варіанти для дітей будь-якого віку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?