Підрив машини у Харкові: надійшли несподівані новини
Категорія
Події
Дата публікації

Підрив машини у Харкові: надійшли несподівані новини

Підрив машини у Харкові: надійшли несподівані новини
Джерело:  online.ua

Можливі зловмисники, які скоїли вибух у Харкові, втекли на автомобілі Opel Vectra з європейськими номерами. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу Національної поліції.

За даними правоохоронних органів, машину знайшли покинутою близько 11:52 у понеділок, 25 листопада. Тобто, майже дві години потому після інциденту.

"Ймовірно, саме на цій іномарці причетні до скоєння злочину особи зникли з місця події. Автомобіль майже повністю знищений вогнем. Його оглядають експерти", - пояснили у поліції.

Наразі правоохоронці працюють над визначенням усіх обставин події. Окрім того, розпочато пошук підозрюваних у вибуху.

Соціальні мережі раніше проінформували про одного постраждалого під час підриву машини. Втім, ця інформація не підтвердилася на офіційному рівні.

Як повідомляв ONLINE.UA, жодна людина не отримала травм та не загинула внаслідок вибуху. Найближчі автомобілі отримали механічні пошкодження. Інцидент зафіксовано близько 10:00. Заявник проінформував, що вибуху зазнала його машина Toyota Camry.

У поліції оголосили про початок спецоперації "Перехоплення" для затримання порушників.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?