Названо 10 продуктів, які можуть замінити ліки
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Названо 10 продуктів, які можуть замінити ліки

Названо 10 продуктів, які можуть замінити ліки
Джерело:  online.ua

Німецька лікарка Франциска Рубін запевняє, що деякі продукти можуть замінити людині лікарські препарати. За словами експертки, таких продуктів 10, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Focus".

Отже, лікарка стверджує, що овес, картопля, імбир, мед, куркума, капуста, олія, сіль, лимон і цибуля здатні замінити ліки. Що цікаво, ці продукти можна не тільки їсти, а й використовувати в якості компресів і масок.

"Для здоров'я кишечника слід ввести в раціон овес і капусту. Овес знизить рівень холестерину, а капуста полегшить травлення, також вона корисна для зору. Франциска Рубін додала, що при нейродерміті можна пити відвар з вівса. Імбир, запевняє лікар, бадьорить, розріджує кров і знижує рівень цукру і холестерину. Мед є панацеєю при бронхіті. Судини прекрасно зміцнює оливкова олія, а запобігає появі тромбів - олія лляна", - сказано в повідомленні.

 За словами лікарки, головним болем допоможе впоратися кава з лимоном. Ризик онкозахворювань знижує куркума. Варена картопля, за словами медика, корисна при печії, а цибульний суп вона порекомендувала при циститі.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в Міністерстві охорони здоров’я України почали просувати ідею безкоштовної видачі антидепресантів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?