Шокуючий виток: режисер пояснив, як втратили сценарій нових "Зоряних воєн"
Категорія
Культура
Дата публікації

Шокуючий виток: режисер пояснив, як втратили сценарій нових "Зоряних воєн"

Шокуючий виток: режисер пояснив, як втратили сценарій нових "Зоряних воєн"
Джерело:  online.ua

Повний сценарій фільму "Зоряні війни: Скайвокер. Сходження" ледь не потрапив у суспільство. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на телепередачу "Добрий ранок, Америка", яку відвідав режисер Джей Джей Абрамс.

За його словами, один з акторів ледь не став причиною катастрофи для IX епізоду саги. Той забув сценарій у готелі. Втім, ім'я порушника так і не було оголошено.

Абрамс розповів, що один зі співробітників закладу знайшов сценарій. Людина намагалася продати його за допомогою інтернет-сервісу eBay.

Комапнія Lucasfilm була змушена оперативно реагувати, щоб зупинити виток. Розповсюдження за допомогою аукціону було зупинено завдяки обачному представнику студії, який помітив відповідний лот.

Нагадаємо, прем'єра фінальної частини трилогії на території України запланована на 19 грудня. Вона, як стверджується, поставить крапку в історії старих героїв "Зоряних воєн".

Як повідомляв ONLINE.UA, мережа наразі переповнена різноманітними відомостями про "витоки" та викрадені дані щодо сюжету IX епізоду. Зокрема, в інтернеті оприлюднили кадри нібито з фільму, які демонструють повернення імператора-ситха Шива Палпатина та Кайло Рена з блакитним світовим мечем.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?