Здав назад: Ford раптово відмовився змагатися з Tesla, хоч сам пропонував
Категорія
Технології
Дата публікації

Здав назад: Ford раптово відмовився змагатися з Tesla, хоч сам пропонував

Здав назад: Ford раптово відмовився змагатися з Tesla, хоч сам пропонував
Джерело:  online.ua

Представники Ford вирішили не організовувати "змагання" з новим електропікапом Cybertruck від Tesla. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Techcrunch.

Нещодавно один з найстаріших виробників автомобілів у світі запропонував корпорації Ілона Маска провести "справедливі змагання" між топ-пікапами. Втім, невдовзі компанія відмовилася від пропозиції.

У Ford стверджують, що вони зрозуміли - їм непотрібно щось доводити новому конкуренту. Виробник перш за все піклується про ставлення клієнтів, які віддані йому протягом багатьох років.

Компанія анонсувала пікап-гібрид F-150 вже 2020 року. Згодом вона презентує його версію з електричною тягою.

Нагадаємо, Ілон Маск нещодавно представив світові Cybertruck. Він продемонстрував провокативний відеоролик, на якому футуристичний "Кібертрак" поборов пікап F-150 від Ford.

Як повідомляв ONLINE.UA, автомобільний магнат фактично повівся на провокацію та зазначив- "порівняння" було організоване на поганому рівні. Фахівці "Форду" детально пояснили, чому F-150 не змін побороти новий Cybertruck на електриці, який з легкістю перетягнув опонента на тросі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?