Яскраво і казково: як Київ відзначатиме Новий рік і Різдво 2020
Категорія
Культура
Дата публікації

Яскраво і казково: як Київ відзначатиме Новий рік і Різдво 2020

Яскраво і казково: як Київ відзначатиме Новий рік і Різдво 2020
Джерело:  online.ua

У Києві вже щосили йде підготовка до зимових свят - Новий рік 2020 і Різдво в цьому році в українській столиці відзначатимуть в німецькому стилі, а урочисті заходи за традицією будуть проходити на Контрактовій і Софійській площах. ONLINE.UА публікує насичену програму заходів в Києві на Новий рік 2020 року, які триватимуть з 14 грудня по 19 січня.

Новий рік 2020 на Києві на Софійській площі

Головна ялинка України за традицією буде розташована на Софійській площі. Її вже почали встановлювати, щоб встигнути до 19 грудня - на День Святого Миколая пройде урочисте запалення головного символу Нового року 2020. Організатори святкових заходів вже розкрили секрет, якою буде головна ялинка України. Ялинка буде живою, можливо, збірною, але дуже пишною, такою, як ставлять в Німеччині. Дерево прикрасять яскравими іграшками за мотивами казки про Лускунчика. Для Нового року в німецькій традиції до головної столичної ялинки приїде з Європи Санта-Клаус, для якого створять тематичну резиденцію.

Вся Софійська площа на Новий рік 2020 буде прикрашена яскравою ілюмінацією, великими арт-об'єктами, красивою сценою. Організатори заходу запевняють, що так красиво, як в цьому році, Софійську площу ще ніколи не прикрашали. Тут буде "Королівство подарунків" - ярмарок сувенірів і кращих новорічних подарунків, "Королівство смаку" - фурд-корт з новорічними смаколиками та напоями, "Королівство розваг" - казкове місце для дітей з аніматорами, атракціонами та інсталяціями, "Королівство лайків" - круті фотозоні для Insta-зірок для неймовірних світлин.

Вже 14 грудня можна потрапити в цю справжню новорічну казку і покататися на різдвяному експресі, який курсуватиме між королівствами.

Програма заходів - Новий рік 2020 на Софії:

  • 14 грудня - відкриття різдвяного ярмарку,

  • 19 грудня - урочисте запалення ялинки,

  • 25 грудня - католицьке Різдво,

  • 31 грудня - зустріч Нового року,

  • 7 січня - святкова хода звіздарів та різдвяний концерт.

Щодня на Софійській площі будуть проходити концерти, які можна буде подивитися в будні з 10:00 до 22:00, а у вихідні - до 23:00.

Новий рік 2020 на Києві на Контрактовій площі

Новорічні заходи на Подолі будуть присвячені гончарній культурі Опішні та Полтавської області. Ялинка у другому центрі столичних гуляній буде прикрашена в етнічному Опішнянському стилі. Крім іншого на Контрактовій площі пройде фестиваль діджеїв, там запустять красивий величезний каток, площею тисячу метрів. Також там обладнають резиденцію Святого Миколая, різдвяний ярмарок з сувенірами і ласощами, колоритні світлові інсталяції та фотозони.

Програма заходів - Новий рік 2020 на Подолі:

14 грудня - відкриття різдвяного ярмарку,
19 грудня - урочисте запалення ялинки,
25 грудня - католицьке Різдво,
31 грудня - зустріч Нового року,
7 січня - святкова хода звіздарів і різдвяний концерт,
14 січня - щедрування напередодні Святого Василя і виступ фольклорних колективів.

Новий рік 2020 на Києві на ВДНГ

Територія новорічних розваг "Зимова країна на ВДНГ" відкривається 7 грудня. На Новий рік 2020 організатори запланували широкий спектр тематичних заходів і локацій. Гостям готують безліч сюрпризів і розваг, серед них:

  • романтичний каток під відкритим небом,

  • святковий ярмарок,

  • тюбінгові гірки,

  • "Замок крижаних скульптур", який в цьому сезоні перетвориться у всесвіт мультфільму "Мавка. Лісова пісня";

  • справжня фабрика ялинкових прикрас - "Різдвяна Фабрика Мрій";

  • святкова резиденція Діда Мороза з інтерактивним шоу;

  • грандіозне зимове шоу "Winterra. Легенда казкового краю" - це видовищні візуальні спецефекти в 5D-форматі,

  • всесвітньо відома виставка BODY WORLDS - "Всесвіт тіла",

  • контактний зоопарк,

  • ферма тропічних метеликів,

  • сферичний кінотеатр,

  • мотузковий парк під відкритим небом.

Програма заходів - Новий рік 2020 на ВДНГ:

7 грудня - урочисте відкриття,
31 грудня - зустріч Нового року,
1-2 лютого - вікенд наливок,
8-9 лютого - вікенд вареників,
15-16 лютого - вікенд закоханих,
22-23 лютого - вікенд сала,
29 лютого-1 березня - запальна Масляна.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що в Києві ввели кілька суворих заборон на період святкування Нового року 2020. Серед них, феєрверки, розпивання і продаж міцних алкогольних напоїв.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?